hannaclaudia

Alla inlägg under januari 2012

Av hanna czechowski - 11 januari 2012 18:53

Hej! Ligger på golvet hemma hos min älskade Erica, vi har precis ätit. Fett mätt! Vad vi ska göra nu har jag ingen aning om, eller jo jag skulle ladda ner någon film vi skulle kolla på sen men vet inte vilken.. 

Men nu ska jag gå och mysa med Erica! 


Bjuder på två otroligt snygga bilder från skolan idag. puss 

   

Av hanna czechowski - 11 januari 2012 10:35

Bowlingen sög, jag var kass men inte lika dålig som Moa! Haha så jävla dålig. 

Men nu sitter jag i skolan med min kära klass och har hål. Jag och Erica sitter och lökar så vi ska gå ner och kyla ner oss och hoppas på att bli kalla hehe. 


 

Av hanna czechowski - 11 januari 2012 06:37

Godmorgon! Nu kan man verkligen säga det och det är verkligen morgon. Har ätit en macka och druckit varm choklad. Har fixat klart mig, ska bara borsta tänderna och sen är jag redo att åka till rosvalla och bowla!

Fast det är ju ungefär sådär 20 minuter kvar till bussen går så jag har inte direkt bråttom.. Men jag slänger in 


      

Av hanna czechowski - 10 januari 2012 22:12

Drog till Vagnhärad idag och träffade dom gamla vanliga. I väntan på att ungdomenshus skulle öpnna så var vi ute och frös. Hallå det är Vagnhärad vi pratar om? 
Men iaf sen när dom öppnade drog vi dit chillade sjöng singstar och spelade buzz. Och de där man alltid gör när man är där.

Nu ska jag ta och borsta tänderna och sen gå och lägga mig. Imorgon börjar jag skolan är faktiskt taggad på att börja skolan. Och som första lektion imorgon ska vi vara på rosvalla och bowla! 

Godnatt! 


Av hanna czechowski - 10 januari 2012 13:47

Godmorgon! Mamma kom och väckte mig klockan sådär ett när hon kom hem. Har precis ätit frukost och nu sitter och äter årest första semla! 

Ska snart gå och ta en dusch sen ska jag nog ligga framför tv hela dagen. 


 

Av hanna czechowski - 9 januari 2012 23:35

Har precis pratat i telefon med Stefanie. Nu ska jag borsta tänderna och göra ni vet alla tjej saker. Sen ska jag nog krypa ner i sängen med en film och sen sova. 

Imorgon ska jag ta det lugnt efter som jag har åkt på värsta förkylningen. Men jag ska gå ner till banken och kolla lite. 

Sen har jag inga planer.

puss


Vissa stunder glömmer man aldrig. Och jag vill tillbaka 

   

Av hanna czechowski - 9 januari 2012 19:05

Hej! Idag gick jag upp vid 10 för halv ett skulle jag åka in till stan. Så jag satte mig och kolla på tv sen fixade jag mig och gick sedan ner till bussen. Mötte upp Melinda i stan vi hitta även Erica så vi gick till Caffe Latte och tog en fika och snacka massa skit. Sen kom Fanny och Linda. Så vi satt där i någon timme. Mysigt värre! 

Nu sitter jag och mår illa, kan inte andas men vem bryr sig.. Ska snart gå och duscha, kanske ladda ner en film och sen krypa ner i sängen? Ja det låter som en riktigt bra idé! 

puss 


   

Av hanna czechowski - 8 januari 2012 23:41

Har legat i min säng en stund och läst, nu har jag insett att jag inte kan sova. åhhhh fml godnatt eller något.. 


 

Ovido - Quiz & Flashcards