hannaclaudia

Alla inlägg under december 2011

Av hanna czechowski - 4 december 2011 00:34

Jag är fortfarande vaken och jag kollar fortfarande på Fråga Olle-dokumentäran   Jag hade tänkt att kolla klart på avsnittet sen ska jag gå och lägga mig. 


   

Av hanna czechowski - 3 december 2011 23:02

Sov kvar hos Erica igår, vi var hos hennes farbror och åt smörgåstårta för han fyllde år. Efter någon timme åkte vi hemåt igen och då drog jag och Erica oss ner till stan åkte runt i ett par timmar. Nattkäk på donken, hjälpte en full gubbe och pojkvänner som försvinner. Vi kom hem ganska sent eller ska man säga tidigt? Vi kom hem vid ungefär 05.00

Idag vaknade vi runt halv 2 - 2. Vi käkade frukost och kollade på film och såg hur mörkt det blev väldigt fort.. Vi hann inte göra så mycket idag. Sen åkte jag hem och nu sitter jag i mitt rum och dricker varm choklad och kollar på Fråga Olle-dokumentären. 

Ska kolla på ett till avsnitt sen ska jag nog krypa ner i sängen. Och imorgon ska jag bara ta det lugnt och njuta av sista dagen på helgen! 



Av hanna czechowski - 2 december 2011 09:07

Godmorgon!  Sitter i skolan och har svenska. Funderar på om jag ska kolla på dagens avsnitt av julkalendern. Jag har precis skrivit klart min fabel. Så nu hade jag faktiskt tänkt att kolla på julkalendern. (a) 
Erica sov ju hos mig inatt och min säng är lite liten så jag sov på golvet, och lät hon sova i min säng bara för att jag är så snäll!  


 

Av hanna czechowski - 1 december 2011 21:52

Nu är jag mätt och belåten. Först åt vi mat det var super gott! Och på det segade vi i soffan en stund sen var det bara ställa sig i köket igen och göra mina negerbollar. mums! Dom var ju slut innan vi hann säga NEGERBOLL! Nej men typ. 

Vi har hunnit med att pluggat lite, nu ska vi gå och fixa oss sen ska vi gå och sova.  pussen! 


Av hanna czechowski - 1 december 2011 17:58

Hej! Nu har jag kommit hem, det är verkligen storm ute! Men jag fick med mig Erica hem hihi! 

Snart sak vi äta, sen ska vi göra negerbollar och tjocka oss med det och kolla på tv har jag bestämma. Men nu ska jag gå och göra sallad! 


 

Av hanna czechowski - 1 december 2011 10:25

December idag och det innerbär att det är 24 dagar kvar till julafton men ingen snö :(  Sitter och har engelska, lyssnar på musik. Mår inte så bra idag. Min mage gör ont.. 

Idag ska jag bara hem och ta det lugnt plugga lite till samhälls provet imorgon. Sen ikväll måste jag kolla på julkalendern eftersom jag inte hinner det på morgonen. 



Ovido - Quiz & Flashcards